Τελετές Κηδείας & Μνημόσυνα

 
Στο Γραφείο Τελετών "Κωνσταντίνος", στο Μαρούσι, αναλαμβάνουμε συντονισμό επικηδείων τελετών.

Με την πολύχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο μας προσωπικό, βρισκόμαστε κοντά σας στις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές της ζωής σας. Σας βοηθάμε στην επιλογή φερέτρου, ανθοδιακοσμήσεις του ναού, την επιλογή αυτοκινήτου μεταφοράς σωρού και οτιδήποτε άλλο έχετε ανάγκη.

Με την υποστήριξη, τον σεβασμό, την διακριτικότητα και την υπευθυνότητα για την πραγματοποίηση μίας άρτιας προσεγμένης τελετής που θα αποδώσει την τιμή που αξίζει στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Επίσης το Γραφείο τελετών μας, αναλαμβάνει μεταφορά σορού σε επαρχία και εξωτερικό, εκταφή σορού, καθώς και επαναπατρισμό νεκρών. Πραγματοποιούμε ακόμα, πολιτικές κηδείες.
 
 
 
 
Γραφείο Τελετών Κωνσταντίνος
 
Σαλαμίνος 31
151 24 Μαρούσι - Αττική
 
Τηλέφωνο: +302114137567
 
Κινητά τηλέφωνο: +306978088736
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κηδείες

 
 
Tο γραφείο μας αναλαμβάνει να οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια όλη την διαδικασία της τελετής, με συνέπεια, σεβασμό και αξιοπρέπεια στην κάθε οικονομική δυνατότητα της οικογένειας. Στόχος μας είναι η κάθε τελετή που αναλαμβάνουμε να διέπεται από τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό που μας χαρακτηρίζει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μνημόσυνα

 
Η συνέχεια της απόδοσης τιμής στον εκλειπών, έρχεται με την τελετή μνημόσυνου. Ο Οίκος μας, αναλαμβάνει τα Σαράντα, τα Εξάμηνα και το Ετήσιο μνημόσυνο του ανθρώπου σας. Αφήστε σε εμάς όλες τις διαδικασίες, από την επιλογή εκκλησίας, την επιμνημόσυνο δέηση, τον δίσκο μνημόσυνου με την διακόσμηση που επιθυμείτε καιι το σερβίρισμά του μέχρι και την αίθουσα παροχής του καφέ. Ρυθμίζουμε όλες τις λεπτομέρειες κατόπιν των επιθυμιών σας.